DEVENTER – Maak kennis met een nieuwe workshops van Egbert.EGD: stop-motion. ,,We gaan in deze workshop een eigen nieuwjaarswens animeren met stop-motion.

Iedereen wenst elkaar tegenwoordig via social media en whats app fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Wat is er nou leuker als je zelf een animatie hebt gemaakt die je aan iedereen kan sturen die je kent. Scheelt een hoop postzegels en kaarten knutselen. En is super origineel”, aldus Egbert Scheffer.

Bij stop-motion krijg je een een korte uitleg over hoe stop-motion en animatie werkt.  De deelnemers bedenken zelf een verhaal en maken benodigdheden. De korte video word na de workshop gestuurd om te delen. Deelname kost 40 euro voor volwassenen en 25 euro voor kinderen. De workshop duurt ongeveer twee uur.

Inschrijven kan via: Egbert Scheffer, e.scheffer@egbertegd.nl, 0624416387

Datum: Zaterdag 9 december 2018

Tijd: 15:00 tot ongeveer 17:00 uur

Locatie: Mr. H.F. de Boerlaan 151 (bel H), 7411 AH, Deventer