DEVENTER – Op 23 december kan men tussen 17 – 21 uur heel gezellig komen shoppen en gelijk helemaal in de gezellige kerstsfeer komen.

Glowparade voor kinderen
Voor kinderen is er om 19.30 uur een glowparade. Kinderen die daar aan mee willen doen, kunnen zich vanaf 19.00 uur melden bij het podium op het plein. Daar krijgen ze lekker warme chocolademelk en wat lekkers. Ook kunnen ze hier kiezen uit glow armbandjes, glow kettingen en andere dingen met leuke lichtjes en lampjes.  Meedoen is gratis en aanmelden is niet nodig!
Om 19.30 uur start dan de glowparade, met voorop natuurlijk de kerstman!

Live muziek
Een gezellige avond zo voor Kerst kan natuurlijk niet zonder live muziek. Daarom is er die avond op meerdere plekken in het winkelcentrum live muziek. De bands die komen, onder andere het Stijlorkest en muziekvereniging Aktief, spelen natuurlijk vooral kerstmuziek.

Schaatsbaan
Een mooi verlichte schaatsbaan zo voor kerst, gezellig en leuk! Daarom kun die avond gezellig komen schaatsen op winkelcentrum Colmschate! De schaatsen liggen al voor je klaar, die hoef je dus niet mee te nemen. Kom gezellig meedoen tijdens het Christmassoppen!

Gratis chocolademelk en glühwein (18+)
En terwijl je gezellig kijkt naar het schaatsen, luistert naar de fijne muziek, nodigt winkelcentrum Colmschate je uit om helemaal gratis een lekkere beker warme chocolademelk te komen drinken. En ben je 18+ en wil je iets sterkers? Dan mag je ook kiezen voor een bekertje overheerlijke glühwein.

Winkels open
De meeste winkels zijn open  tijdens het Christmasshoppen. Leuk en fijn! En de dag erna is het koopzondag, waarbij de meeste winkels van 12 – 17 uur geopend zijn.