DEVENTER – De 1e lustrum (5e jaar) voor onze oliebollen wedstrijd vindt op zondag 31 december a.s. Zoals elk jaar is er, op de laatste zondag van het jaar,  de oliebollen wedstrijd bij Restaurant Nunu.

Ook dit jaar is er op het terras vuurschalen en natuurlijk Gluhwein.

Hoe gaat het in zijn werk?

De deelnemers ( max 25 deelnemers) leveren ieders 10 oliebollen in een zakje voorzien van hun naam en telnr.  Aanmelden in mogelijk om aan te melden via info@naarnunu.nu of tel;  0570-531426

Het inleveren van de oliebollen kan op zaterdag 30 december of op zondag 31 december tussen 11.00 en 13.30 uur. Het mogen oliebollen of krentenbollen zijn. De oliebollen zonder poedersuiker inleveren. De keuring vindt plaats door een vakjury en een publieksjury

De oliebollen worden beoordeeld op;

– sturktuur/kleur/geur/smaak/vetgehalte/creativiteit/grote.

De vakjury bestaat uit 2 medewerkers uit onze keuken. De publieksjury zijn de gasten die er op dat moment zijn en heerlijk mogen proeven.

De wedstrijd vindt plaats tussen 14.00 en 16.00 uur. Uitslag wordt om 16.15 bekendgemaakt. De winnaar mag zich een heel  jaar Mister of Miss. Oliebol 2017 noemen en tevens zijn er diverse prijzen als een diner bon voor 2,  Lunch bon voor 2 of een Aussie bieren pakket.

De 2e prijs keuze uit de overgebleven prijs. En dan is er de prijs voor de meest creactive bol.

Deelname is gratis. Dus doe gezellig mee en lever je oliebol in en /of kom gezellig langs op zondag middag en neem deel als publieksjury.

Ab(original) Restaurant Nunu

Raalterweg 22

7431 RA Schalkhaar

0570-531426 www.naarnunu.nu

 

 

Vorig artikelMidwinterloop en Kidsrun DSC Diepenveen
Volgend artikelVan bruggen Thee geopend op 26 december