DEVENTER – Maandagavond 15 januari is Corinne Ellemeet, woordvoerder cultuur in de Tweede Kamer voor GroenLinks te gast bij De Hip in Deventer om te praten over politieke plannen op het gebied van Kunst en Cultuur.

Tweede Kamerlid Corinne Ellemeet wil investeren in cultuur: “Een mooie film, muziek of een voorstelling laat ons de schoonheid en kwetsbaarheid van het leven ervaren en verbindt mensen. Daarom moet ze voor iedereen toegankelijk zijn.”

Zij gaat met kandidaat raadslid Koen Boswinkel en met het publiek in gesprek over de plannen die GroenLinks heeft voor Kunst en Cultuur in de gemeente Deventer. Heb jij een goed idee om Deventer nog toffer te maken? Of heb jij een mening over het Grote Kerkhof of de Viking? Kom het vertellen! GroenLinks Deventer nodigt iedereen van harte uit om met een drankje in de hand in gesprek te gaan.

De hele avond zal in goede banen worden geleid door Garrelt Verhoeven, directeur Deventer Verhaal. En een avondje in de kroeg is natuurlijk niet geslaagd zonder live-muziek en daar komt De Reisgenoot voor zorgen.

Wanneer? Maandag 15 januari 2018

Hoe laat? 20.00 – 22.00 uur

Waar? De Hip, Brink 21 in Deventer

 

Kijk voor meer informatie op: www.facebook.com/GroenLinksDeventer