DEVENTER – Zondagnacht rond 4:40 uur kreeg de politie een melding van een ongeval op de Ceintuurbaan in Deventer. Ter plaatse bleek een auto met 4 lekke banden op de stoep te staan. De bestuurder of andere inzittenden waren nergens te bekennen. De politie heeft met meerdere eenheden in de omgeving gezocht, maar vooralsnog niemand aangetroffen. Aan sporen is te zien dat het voertuig met Pools kenteken vanuit de (schuine zijweg) Laan van Borgele in één kaarsrechte lijn is doorgereden: dwars door bosjes, met enkele centimeters speling langs een lantaarnpaal, de 1e weghelft van de Ceintuurbaan over, door de middenberm (zonder bomen te raken), de 2e weghelft over en vervolgens op de stoep strak naast een lantaarnpaal geëindigd. De velgen van de auto zijn hierbij flink ingedeukt door de meerdere stoepranden, en alle 4 de banden zijn lek geraakt. In de struiken hangen kunststof stukken van de bumper en onderzijde van de auto. Er zijn geen andere personen, auto’s of voorbijgangers geraakt. De politie heeft  het voertuig bij daglicht laten afslepen. Mensen die de auto met raar rijgedrag hebben zien rijden, 1 of meer van de inzittenden hebben gezien of getuige zijn van de crash kunnen contact opnemen met de politie.