Van pedicure tot podotherapie en van steunzolen tot op maat gemaakte schoenen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen graag de tijd voor u om samen een oplossing te zoeken. Voetcomfort Deventer is een klantgerichte onderneming die bijna 5 jaar bestaat waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Door middel van ons totale aanbod in voetzorg is de samenwerking tussen pedicure, podotherapeut en orthopedisch schoenmaker optimaal. Naast de schoentechniek, waarin steeds meer mogelijk is bieden wij onder andere ook;

(Sport)podotherapie/(sport)pedicure

Als sporter stel je hoge eisen aan je lichaam. Maar soms ontstaan er klachten aan voeten, benen, knieën, heup of rug die het sporten belemmeren of onmogelijk maken. Een sportpodotherapeut en/of sportpedicure kan dan uitkomst bieden.

Therapeutisch elastische kousen

Uw benen moeten het liefst een leven lang goed blijven functioneren. Maar verschillende klachten kunnen dat lastig maken. Heeft u spataderen, oedeem (vochtophoping), krampen of steken? Dan kunnen elastische kousen verlichting bieden.

Haal- en brengservice

Onze zorg is laagdrempelig, flexibel en servicegericht. Om deze redenen hebben wij de haal- en brengservice. Bent u niet in de gelegenheid om zelf te komen, dan haalt een van onze chauffeurs u graag op en brengt u veilig weer thuis. Wilt u meer weten over de spelregels? Kijk op onze website www.voetcomfort.nl of bel ons (0570) 726 900.

Samenwerking

Voetcomfort Deventer heeft een nauwe samenwerking met het Deventer Ziekenhuis waar onze schoenmakers spreekuren draaien met de revalidatieartsen en met orthopedische chirurgen.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website www.voetcomfort.nl of loop gerust eens binnen. Ons adres is Fonteinkruid 63 in Deventer.