DEVENTER – Voor iedereen wel een bekende slager in Deventer en omstreken, Henk Vrielink, hij heeft 28 jaar op het winkelcentrum Colmschate de Flora gezeten. Hij kwam in 1989 in het nieuwe winkelcentrum, wat nu 2018 geheel wordt verbouwd. Henk was niet alleen slager maar ook nog voorzitter van de winkeliersvereniging. Wat hij altijd met plezier heeft gedaan. Zo ontstonden ook alle leuke activiteiten op het winkelcentrum. Vrielink ontving in 2011 van de gemeente Deventer de Zilveren legpenning voor zijn inzet. Henk zal zijn werk neerleggen op 14 april a.s. Henk gaat dan genieten van zijn pensioen, inmiddels heeft hij de leeftijd van 72 jaar.

Toch is hij dan nog niet uit het beeld op het winkelcentrum Colmschate, als voorzitter zal hij gewoon blijven. In begin van het komende jaar, eerst de verbouwing en vernieuwing, zal er opnieuw een slager komen in het geheel vernieuwde winkelcentrum. Maar op 14 april is de deur bij Henk Vrielink voor goed gesloten. Op de foto Henk Vrielink  in zijn slagerswinkel op de Flora.