Deventer Doe Mee Quiz, spannend en leuk voor iedereen
DEVENTER – Tijdens het jubileumjaar Deventer 1250 organiseert initiatiefnemer Stichting Living Green de eerste Deventer Doe Mee Quiz (DDMQ). Deze leerzame en speelse quiz over allerlei Deventer onderwerpen daagt iedereen uit die maar iets met Deventer heeft om deze kennisstrijd aan te gaan. Naast familie-, vrienden- en burenteams kunnen ook bedrijven hun naam verbinden aan de quiz en een team afvaardigen. De Deventer Doe Mee Quiz bestaat uit een digitale ronde, een fotozoektocht en een finalespektakel met de uitreiking van de DDMQ-trofee aan de winnaar.

3 Quizrondes en mooie prijzen
De Deventer Doe Mee Quiz bestaat uit drie rondes: de digitale ronde in mei, de foto-zoektocht op 15/16 juni in Deventer en omstreken en een feestelijke finaleronde in het najaar. De Deventer Doe Mee Quiz is een evenement, waarbij prominente Deventenaren de jury vormen en één van de tien domeinen vertegenwoordigen. Winnaar van de Deventer Doe Mee Quiz is het team dat in de drie ronden het hoogste puntentotaal heeft vergaard. Dit team krijgt de trofee van de Deventer Doe Mee Quiz van het jubileumjaar Deventer 1250 en een geldbedrag van € 100,- per teamlid.

Bedrijven in de picture
Het bedrijfsleven is nadrukkelijk betrokken bij de Deventer Doe Mee Quiz. Gesponsorde bedrijventeams vertegenwoordigen bedrijven of organisaties en gaan onderling de quizconcurrentiestrijd aan om de Deventer eer in het lokale bedrijfsleven. Bedrijven die willen bijdragen aan de Deventer Doe Mee Quiz, kunnen zich aanmelden vóór de start van de inschrijfperiode van deelnemende teams. Tot uiterlijk 10 april a.s. kunnen zij hun sponsorbijdrage doorgeven via www.deventerdoemeequiz.nl. Wees er snel bij!

Inschrijven en welkomstpakket
Teams kunnen zich via de website inschrijven voor de Deventer Doe Mee Quiz in de periode van vrijdagavond 6 april tot en met zondag 29 april 2018. Elk team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 7 personen van 12 jaar of ouder. Het inschrijfgeld is € 50,- per team, ongeacht de grootte. Voor gesponsorde teams is deelname gratis. Kijk voor meer informatie op www.deventer1250.nl.