SCHALKHAAR – Op vrijdag 20 en zaterdag 21april houdt Swartjes, uw topSlijter, de voorjaarsproeverij. Hiervoor nodigt Lilian Swartjes u van harte uit.In een ongedwongen sfeer, gezellig wijn proeven en verschillende landen, druivensoorten en smaken verkennen. Natuurlijk staat er een mooi assortiment aan wijnen voor u open en zorgt Lilian voor enkele begeleidende lekkernijen met aandacht voor de komende zomermaanden. Er zijn weer leuke nieuwe wijnen op voorraad in het assortiment. Mis het niet! Lilian Swartjes nodigt u graag uit aan de Pastoorsdijk 26 te Schalkhaar.

Schrijf nu in voor:

– vrijdagavond 20 april van 20.00 – 22.00 uur.

– zaterdagmiddag 21 april van 17.00- 19.00 uur

Entree € 7,50 per persoon*. Natuurlijk zijn er speciale kortingsacties op alle te proeven wijnen. Op deze manier kunt u de inschrijvingskosten gemakkelijk terug verdienen bij een bestelling.

Lilian ziet u dan graag!

* N.B. Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van uw betaling. Dit bedrag kunt u voldoen tijdens een bezoek in de slijterij, dan wel via banknummer. NL17 RABO 038.45.18.613 t.a.v. Swartjes uw TopSlijter, Schalkhaar.