vrijdag, 29 maart 2024

IJsselstreek pakt belangrijke punten voor periodetitel

DEVENTER – Sallandia en Go Ahead Deventer hebben het in de staart van 5F moeilijk. De Koninklijke UD van Martin Hoitink is veilig en kan het seizoen rustig uit voetballen. Maar de strijd om de periodetitels ligt nog open. In 5F wordt er gestreden om 2 periodes van 12 wedstrijden. IJsselstreek, SDOL en Wesepe lijken de voornaamste kandidaten om een prijs in de wacht te slepen.

Vanmiddag stond de wedstrijd tussen Wesepe (nr.6) en IJsselstreek (nr.2) op het programma. Het was IJsselstreek die na een half uur spelen op een 0-1 voorsprong kwam, wat tevens de ruststand betekende. De ploeg uit Wesepe kwam sterk uit de kleedkamer. Het was Groot Lipman die na 66 minuten spelen de ploeg op gelijke hoogte bracht. Lang kon de Wesepe er niet van genieten, want amper 5 minuten later stond IJsselstreek al weer op een 1-2 voorsprong. Wesepe drong nog aan en probeerde de gelijkmaker te forceren, maar het mocht niet baten. IJsselstreek pakte 3 punten.

Go Ahead Deventer verloor thuis van Mariënheem met 0-2. (Bron: Tussen de Lijnen)