DEVENTER – Scootmobielvereniging De Deventer Stokvisrijders vertaalt de Stadswandeling Deventer Koek in een feestje voor Scootmobiel rijders. Toegankelijkheid bij- en deelname aan evenementen staat hoog in het vaandel van de Scootmobielvereniging. Het is lastig om te bladeren in het boekje van de prachtige stadswandeling Deventer Koek, de route te lezen én veilig te rijden door de binnenstad.

Daarom organiseert de Scootmobielvereniging een middag waarbij de route in groepjes gereden wordt en gidsen uitleg geven over de historie van Deventer Koek. Ook wordt er stilgestaan bij muurreclames en andere uitingen van handel en industrieel erfgoed.

Alle deelnemers ontvangen een weersbestendige Routekaart. De Deventer Stokvisrijders organiseren regelmatige tochten en andere activiteiten. Veilig rijden staat daarbij voorop en Scootmobiel Oefendagen worden gepromoot. Deze middag wordt begeleid door gecertificeerde Verkeersregelaars.

Uitnodiging Deventer Scootmobiel gebruikers

Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk Deventenaren betrokken kunnen zijn bij de jubileumviering. Daarom nodigt de Vereniging alle scootmobielgebruikers van Deventer uit om mee te rijden op zondag 27 mei. In totaal kunnen 100 personen deelnemen.

Er zijn geen kosten aan verbonden, maar vooraf aanmelden is echt noodzakelijk!

Aanmelden geschiedt bij St. Fooruit:

Hofstraat 14 (op maandag en woensdag 10.00 – 16.00 uur) of

Tel. 0570 – 641795 / E-mail welkom@fooruit.nl

Zondag 27 mei 2018

De route is 2,5 km. en de middag duurt ong. 2 uur

Onderweg wordt gepauzeerd voor koffie met koek

Start: VVV Deventer, Brink 89 (Penninckshuis)

Verzamelen: 13.30 uur, vertrek in groepjes vanaf 14.00 uur

Aanmelden: vooraf aanmelden bij St. Fooruit is noodzakelijk

Zorg voor een goed opgeladen accu
Informatie: www.deventerstokvisrijders.nl  of mail naar wilma@binnendijk.com