dinsdag, 28 november 2023
Marcel Geestman (Foto: Bas Tijhaar)

SV Schalkhaar staat voor cruciale week

SCHALKHAAR – Een rustig weekend op de voetbalvelden van Deventer. S.V. Schalkhaar mocht zondag genieten van een vrije zondag. De meest belangrijke wedstrijd in 1E was het inhaalduel tussen De Zweef uit Nijverdal en de komende tegenstander van Schalkhaar, Tubantia (OV). Bij winst van De Zweef zou het zomaar van plaats 12 naar de 7de plek kunnen stijgen en met de wetenschap dat De Zweef aanstaande donderdag nog een inhaalduel speelt (S.C. Bemmel, thuis) is er nog veel mogelijk in de staart van 1E.

Tubantia opende sterk en was de eerste helft de bovenliggende partij. De open wedstrijd leidde tot kleine mogelijkheden aan beide zijden, maar gescoord werd er in de eerste helft niet. Het was Tubantia die als betere ploeg de kleedkamer uit kwam. Na 6 minuten in de tweede helft was het Bas Ter Horst die de 0-1 maakte. Enkele minuten erna kreeg Tubantia een strafschop en het was opnieuw Ter Horst, hetzij in 2 instanties, opnieuw scoorde. Het werd de middag van Bas Ter Horst. Met zijn derde van de middag werd hij de gevierde man aan Tubantia zijde.

De ploeg van Marcel Geestman kan zich op maken maakt voor het cruciale duel van volgende week. Op sportpark De Horsterhoek is dan Tubantia (OV) te gast. Aanvang wedstrijd 14:00 uur.

(Bron: Bert Kroder Tussen De Lijnen)

error: Content is protected !!