maandag, 11 december 2023

Bedrijventour 2018 naar Topicus

DEVENTER – Gedeputeerde Eddy van Hijum gaat vandaag vrijdag 25 mei naar Topicus in Deventer in het kader van de Bedrijventour 2018. Samen met wethouder Liesbeth Grijsen van de gemeente Deventer bezoekt hij het IT-bedrijf.

Bedrijventour 

Het bezoek aan Topicus is onderdeel van de Bedrijventour 2018. Tijdens deze Bedrijventour, de opvolger van de MKB tour uit 2017, bezoekt Eddy van Hijum samen met de wethouders Economie een aantal Overijsselse ondernemingen. “De focus ligt bij deze tour op MKB bedrijven die snel groeiend zijn of een prijs hebben gewonnen, op nieuwe bedrijven die zich hier hebben gevestigd en op grote ondernemingen”, aldus gedeputeerde Van Hijum.  

MKB-vriendelijkste provincie 

Provincie Overijssel werkt in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven, het onderwijs en gemeenten aan het meest optimale ondernemersklimaat. Zodat ondernemers kunnen starten, groeien en innoveren. Denk daarbij aan effectieve regelgeving, financiële ondersteuningsmogelijkheden, professionele dienstverlening, optimale vestigingslocaties, het bij elkaar brengen van de juiste partijen, lobby voor de ondernemersbelangen in Den Haag en Brussel.  

Gedeputeerde Eddy van Hijum: “Als provincie zijn wij continu bezig om dat beleid en onze inspanningen up to date te houden. Overijssel heeft de titel ‘MKB-vriendelijkste provincie van Nederland’ gewonnen. Nu wij het zijn, willen wij het ook blijven. En met elkaar gaat dat lukken!” 

error: Content is protected !!