DEVENTER – Op 1 september 2018 zal in de van Vlotenhof aan de van Vlotenlaan in Deventer de allereerste reünie voor (uitsluitend) oud leerlingen van de Europaschool plaatshebben, die in de schooljaren tussen 1957 en 1963 als leerling op de Europaschool stonden ingeschreven.

Dit betekent dat de `jongste ` oud leerlingen die voor deze reünie in aanmerking komen dus in het schooljaar 1962 / 1963 in de eerste klas zaten en in principe in 1966 na de vierde klas te hebben doorlopen eindexamen hebben gedaan.

Inmiddels hebben zich zo´n 120 oud leerlingen definitief voor deze reunie aangemeld. Echter, er zijn uiteraard nog meer oud leerlingen welkom, die zich tot nu toe (nog) niet hebben aangemeld en een van de redenen daarvan kan zijn dat men gewoon nog niet op de hoogte is. Door middel van deze aankondiging hopen de organisatoren dan ook dat zich nog een aantal deelnemers zal aanmelden….immers hoe meer deelnemers aanwezig zullen zijn hoe leuker het allemaal wordt!

Aan gespreksonderwerpen zal het niet ontbreken. Zo zal iedereen het leuk vinden de mede klasgenoten van toen weer te ontmoeten en de nodige verhalen en anekdotes uit die tijd komen dan vanzelf weer boven drijven. Zo zal ook de naam van de legendarische directeur Zondervan uit die tijd vaak vallen. De man die af en toe algebra les gaf uit het boek `Wis en Zeker ` en dan eindigde met de woorden….moeilijke som…helemaal niet! Zo is van directeur Zondervan ook volgende uitspraak bekend `Een koe is een beest met vier poten, maar niet ieder beest met vier poten is een koe`. Kortom aan gespreksstof zal het die dag niet ontbreken!

Aanmeldingen kunnen bij voorkeur per mail worden toegestuurd aan Anjo van Wely, email anjovanwely@xs4all.nl onder vermelding van ( meisjes ) naam, adres en telefoonnummer. Na aanmelding zullen de deelnemers periodiek via updates van de voortgang van deze reünie op de hoogte worden gehouden.

Organisatieteam Anjo van Wely, Henk Zandscholen, Norman Boekhout en Gérard Rolloos

Vorig artikelAanstormend kleinkunsttalent komt naar het Cultuurhuus
Volgend artikelNieuwe geldautomaat Bathmen in gebruik