DEVENTER – Zaterdag 16 juni is er van 9 tot 12 uur vanuit de garage van de ‘Leprawinkel’ een garageverkoop. De winkel heeft heel veel mooie meubels en andere interessante spullen te koop. Het is allemaal zeer de moeite waard: dus kom en sla uw slag!

De Deventer ’Leprawinkel’ – waar je altijd héél voordelig allerlei leuke spulletjes, goede meubels, witgoed, boeken, dvd’s, cd’s, lp’s en mooie kleding kunt kopen – is aan de Smedenstraat 252 gelegen.

De garage ligt aan de achterzijde van de winkel en is via de winkel bereikbaar. Iedereen is van harte welkom en de opbrengst van zowel de winkel als van de garageverkoop komt ten goede van de bestrijding van lepra.

Uiteraard hopen ze op mooi weer, zodat iedereen lekker in de open lucht tussen onze spulletjes kan rondneuzen! De Leprawinkel, Smedenstraat 252, is elke zaterdag geopend van 9 tot 12 uur.

Als u nog goed verkoopbare spullen voor ons hebt, kunt u de winkel bellen op dinsdag-, donderdag- of zaterdagochtend, tel.nr. 0570 616333 . Na een afspraak halen zij uw spullen graag op.