DEVENTER – Op 14 juni vindt van 13.00 uur tot 22.00 uur een bijzonder evenement plaats in het Deventer Havenkwartier: Het Grootste Kennisfestival van Nederland. Geen festival voor een specifieke branche of vakgebied, maar een plek en een dag om te dwalen door “kennisland” en onverwachte inzichten tegen te komen die inspireren, aanzetten tot actie of experimenteren.

Saxion ondersteunt dit festival van harte en is met Saxion Smart Solutions zelf aanwezig met studenten, lectoren, docenten en onderzoekers. In acht presentaties wordt duidelijk met welke grensoverschrijdende ontwikkelingen zij bezig zijn en dat organisaties en bedrijven met projecten en opdrachten bij Saxion terecht kunnen voor een “Smart Solution”.

Zo maar een greep:
Richard van Leeuwen vertelt over circulaire economie, Eliza Bottenberg gaat in op Texenergie, de toekomst van de textiel en lector forensisch onderzoek Jaap Knotter houdt zich bezig met de moorddatabase.

Maar er is veel meer! Eigenlijk te veel om op te noemen! Met tientallen workshops over allerlei onderwerpen, met o.a. Maarten Ducrot, Özcan Akyol, Jan Douwe Kroeske, muziek, theater en een kunstenlab.

Meer info en over het kopen van een ticket: http://www.hetgrootstekennisfestivalvannederland.nl/tickets/