woensdag, 29 november 2023

Gratis foodfestival Eten op Rolletjes

DEVENTER – Eten op Rolletjes keert van van 20 t/m 22 juli voor het derde jaar op rij terug in Deventer. Het intieme foodfestival tovert het Worp Plantsoen weer om tot openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin. De ingrediënten van het gratis festival: keukens op wielen met het lekkerste eten, live muziek en kidsvermaak.

Voor Eten op Rolletjes selecteren organisatoren Frans en Bob Nagel alleen intieme plekken met veel historie en sfeer. En daar hoort het Worp Plantsoen vanzelfsprekend bij. Op elke locatie staan food trucks die de smaakpapillen trakteren op de meest uiteenlopende gerechten: van home made bao buns van Tasty Buns! tot pulled pork van Meat Up Baarn en Italiaans schepijs van Talamini. Bezoekers genieten niet alleen van lekker eten, maar ook van muziek van lokale bands en DJ’s. Natuurlijk denkt Eten op Rolletjes ook aan de kleinste bezoekers. Kinderen vermaken zich onder andere bij de poppenkast of de zweefmolen. 

De succesformule van Eten op Rolletjes? Het intieme foodfestival brengt mensen en smaken samen. Frans Nagel: “Iedereen voelt zich thuis op Eten op Rolletjes. Van jong tot oud en alles daartussenin. Zodra je het festival binnenstapt, bevind je je in een nieuwe wereld vol lekker eten en muziek. Je kunt samen met familie neerploffen op een picknickkleed, vrienden maken aan de lange houten tafels, verrassende, nieuwe smaken ontdekken of de heupen losgooien op live muziek.” 

Met tientallen mobiele keukentjes, live muziek en entertainment toveren we de mooiste parken van Nederland om tot openluchtrestaurants. Deel met je familie en vrienden een picknickkleed, of schuif gezellig aan bij één van de grote tafels. Genoeg gegeten? Dan kun je de avond afsluiten op de lekkerste muziek, terwijl je kinderen nog een wafel opsnoepen.

Entree & openingstijden
Toegang tot het festival Eten op Rolletjes is helemaal gratis. Wel betaal je eenmalig voor een milieuvriendelijk glas. Op het festivalterrein betaal je met breekmunten. Deze zijn bij de kassa’s met PIN en CASH af te rekenen. De munten zijn niet inwisselbaar, maar wel bruikbaar op de andere festivals van Eten op Rolletjes.

Vrijdag 20 juli 16:00-23:00 uur
zaterdag 21 juli 13:00-23:00 uur
zondag 22 juli 13:00-22:00 uur
Worpplantsoen

Entree: gratis

error: Content is protected !!