vrijdag, 1 december 2023

Beste teamriders Nederland bij Burnside

DEVENTER – Zondag 22 juli is het ‘Vans Shop Riot’ bij Burnside. Alle skateshops uit Nederland komen naar Deventer om uit te maken wie de allerbeste shop is van Nederland!

Deventer herbergt al veel talent, diverse Olympiërs skaten op de Burnside baan, maar komende zondag is er de absolute top van Nederland te zien. Burnside zelf kondigt aan:

“Deze zondag staat ons nieuw verbouwde skatepark in de fik!!! De 10de Vans Shop Riot komt er aan!!!”

Alle skateshops uit Nederland komen met hun beste teamrijders om uit te maken wie de allerbeste shop is van Nederland! De winnaar gaat ook nog eens naar Milaan om te strijden om de Europese Titel!

De Shop Riots van 2018 zijn weer begonnen en dit jaar is een bijzonder jaar, want Vans organiseert het event voor het 10e jaar. Heel Europa maakt zich klaar voor deze ultieme gelegenheid zichzelf de beste van Europa te kronen. Boordevol uitdaging en gezelligheid, waar de skateshop in het middelpunt staat en niet alleen de skateboarders.

Zondag 22 juli is het weer tijd voor de Nederlandse editie in Burnside Skatepark (waar de roots van de wedstrijd vandaan komen als “Shop Team Battle”). Op deze dag zullen skateshop-teams skaten voor de titel van “Beste skateshop uit Nederland”, een prijzenpot van €3.750,- en een “all-expense-paid weekendtrip” naar de Europese Finale in Milaan.

Wat jij kan verwachten? Buiten het live aanschouwen van de aller beste binnenlandse skateboarders van dit moment natuurlijk een hoop gezelligheid, koude drankjes, bbq en goodies!!

Het park is vanzelfsprekend alleen geopend voor deelnemers, iedereen die wil komen kijken mag dat GRATIS komen doen! Burnside park Deventer is gevestigd aan de Sint Olafstraat 6.

error: Content is protected !!