Park Brinkgreven opent de deuren op 8 september
Weerbericht vrijdag
10 augustus 2018
Deventer haven blijft nog weken dicht
10 augustus 2018

FOTO: Ingang aan de Brinkgreverweg, met ‘de witte kuizen’. Dat zijn de stenen bollen die bij de oude ingang staan.

DEVENTER – Dimence Groep, Locatie Brinkgreven in Deventer, haakt op zaterdag 8 september van 10.00 uur tot 15.00 uur aan bij Open Monumentendag. Iedereen is welkom om te komen kijken op Brinkgreven waar de Dimence Groep diverse vormen van zorg biedt aan haar cliënten. Vorig jaar is het park gerevitaliseerd is en bestond het 125 jaar. De dag start met een primeur: Parklopen!

Wat is er te doen?

De bezoekers kunnen deelnemen aan diverse rondleidingen en zo een indruk krijgen van de rijke historie van Brinkgreven. De gebouwen zijn niet open gesteld, toch is er genoeg te zien en te beleven. In restaurant De Steerne draait een filmpje en daar is koffie, thee en lunch verkrijgbaar. Verder zijn er producten te koop van de Leer-Werkcentra van de Dimence Groep en zijn er daar ook mensen aan het werk. De gerenoveerde oude Spyker koets wordt van stal gehaald. Het Parklopen start om 10.00 uur met een route van 3 km.

Comments are closed.

error: Content is protected !!