zaterdag, 2 december 2023
Foto: Drtv

Alles over de HOI week van Saxion

DEVENTER – De nieuwe Saxion studenten maken woensdag 29 en donderdag 30 augustus tijdens de hogeschoolintroductie “HOI” kennis met hun hogeschool en de stad Deventer.

De eerstejaarsstudenten kunnen op de eerste dag hun energie kwijt op de 13 meter hoge klimtoren of op de kantelmuur die klaarstaan op het Saxionplein aan de Handelskade 75. Tevens hebben ze de mogelijkheid om langs alle stands te lopen die opgesteld staan in de centrale hal van de hogeschool.

Na de lunchbreak kunnen de studenten naar allerlei activiteiten binnen of buiten Saxion, zoals de bioscoop, silent disco, lasergame of karaoke. Vervolgens vindt er op het Q- Park een barbecue plaats en barst het feest los. De dag zal worden afgesloten met een kroegentocht in de stad.

Op donderdag mogen de studenten eerst uitslapen en rond 12.00 uur staat er een lunch klaar op het Saxionplein. Daarna zullen ze zich richting De Brink in de binnenstad begeven. Hier wacht de studenten een actief programma. Er staat een 50 meter lange stormbaan klaar en verschillende sport- en spel activiteiten. Natuurlijk kunnen ze ook even uitrusten op de terrasjes rondom de Brink. Na al het sporten vindt de Domino’s pizzaparty plaats op het Q-Park en zullen de studenten het feest voortzetten bij het Kick-Off concert met De Jeugd van Tegenwoordig.

Naar verwachting nemen er 850 eerstejaarsstudenten deel aan deze introductie.

Daarna hebben ze het weekend om bij te komen van alle inspanningen, want op maandag 3 september beginnen de eerste colleges.

error: Content is protected !!