maandag, 3 oktober 2022
FOTO: Drtv

Inloopavond GA Eagles is Home of Eus Live

DEVENTER – Na het succes van de gelijknamige webserie wordt de inloopavond voor supporters van maandag 22 oktober omgedoopt tot Home of Eus Live!  Schrijver, columnist, maar ook Deventenaar en Go Ahead Eagles-supporter Özcan Akyol interviewt in het supportershome Hans de Vroome, John Stegeman en Paul Bosvelt, die in het voorjaar al hun opwachting maakten in de videoserie. Aanvoerder Jeroen Veldmate maakt zijn ‘debuut’ in Home of Eus. 

Vanzelfsprekend is er ruimte voor het stellen van vragen. We roepen alle supporters op alvast hun vraag/vragen in te sturen via info@ga-eagles.nl ovv ‘Vraag Home of Eus Live’, zodat de meest gestelde vragen sowieso aan bod kunnen komen tijdens de avond! 

Home of Eus Live! begint maandag om 20:30 uur, na afloop van de beloftenwedstrijd Jong Go Ahead Eagles-Jong PEC Zwolle, die in De Adelaarshorst wordt gespeeld. De toegang van zowel wedstrijd als inloopavond is uiteraard gratis. 

Namens Özcan, Hans, John, Paul en Jeroen: tot maandag! 

error: Content is protected !!