DEVENTER – Go Ahead Eagles start vanavond zonder Thomas Verheydt aan de topper tegen Almere City. De spits heeft te veel last van de polsblessure die hij zondag opliep in het duel met Roda JC.

Mogelijk zit Verheydt wel op de bank om eventueel als invaller in de ploeg te komen. Daarover neemt de technische staf donderdag laat een besluit genomen. Verheydt trainde donderdag apart van de groep.

Van Moorsel is zijn vervanger
Paco van Moorsel, die tegen Roda JC twee keer scoorde, is zijn vervanger in de punt van de aanval. Hij startte zondag nog als linkeraanvaller, maar op die positie kan de fitte Orhan Dzepar nu weer spelen. Bruno Andrade ontbreekt wel; de aanvaller heeft een hamstringblessure.

Go Ahead Eagles is koploper in de Keuken Kampioen Divisie. Almere City heeft evenveel punten, maar een iets slechter doelsaldo.

Live op Deventer Radio 107.3 FM

Het duel is vanavond live te volgen op Deventer radio 107.3 fm.