DIEPENVEEN – De eerste week van november is traditioneel de Week van de Dialoog met als hoogtepunt op donderdag de Dag van de Dialoog. Dit jaar wordt ook in Diepenveen op twee momenten een dialoogtafel georganiseerd: dinsdag 6 november van 19.30 uur- 21.30 uur en woensdag 7 november van 10.00 uur – 12.00 uur.
Thema dit jaar is ‘Elkaar zien in Diepenveen’ en de tafels worden georganiseerd in het café van Hof van Salland aan de Dorpsstraat in Diepenveen.

Dialoog
Tijdens de dialoog kunnen vragen aan de orde komen als: Zie jij je mede-Diepenvener? Zo ja, hoe zie je die dan? Hoe word jijzelf gezien? Hoe open of gesloten is Diepenveen voor Diepenveners en niet-Diepenveners?
Door op een open, rustige, luisterende en respectvolle manier met elkaar in gesprek te gaan krijgt u inzicht in de gedachten van uw dorpsgenoot hierover, kunt u uw eigen ervaringen kwijt en uw mening verrijken. En kunt u elkaar zo inspireren om in uw eigen leven en in de Diepenveense dorps-samenleving de verbindingen te versterken zonder uw eigenheid te verliezen.

Aanmelden in Diepenveen
De dialoog wordt begeleid door Diepenveens vrijwilligers van Stichting Deventer in Dialoog. Per tafel is er plaats voor maximaal 8 personen, inschrijven kan tot en met 1 november per e-mail (asweeris@gmail.com) of op de inschrijflijst in Hof van Salland.

Alternatief: Deventer in Dialoog
Mochten deze twee momenten niet uit komen maar u wilt wel een keer deelnemen aan een dialoog dan is er ook een mogelijkheid om u aan te melden voor een tafel op 8 november tijdens de Dag van de Dialoog ergens op een locatie in Deventer. Meer informatie hierover vindt u op http://www.deventerindialoog.nl, opgave ook voor 1 november via deventerindialoog@gmail.com).