SCHALKHAAR – Donderdag 1 november wordt het hoogfeest van Allerheiligen gevierd. Die dag is er in de St. Nicolaaskerk van Schalkhaar om 18.30 uur rozenkransgebed voor de vrede en aansluitend om 19.00 uur een Eucharistieviering waarin pastoor Cornelissen de celebrant is. Het Brugkoor zal zingen.

Een dag later is het Allerzielen. In de Broederenkerk is er die ochtend om negen uur een Eucharistieviering. In de Broederenkerk en ook in de kerk van Lettele is er die avond om zeven uur een viering waarin alle overledenen van het afgelopen jaar herdacht worden. In Lettele zullen na de viering de graven worden gezegend. Deze zegening van de graven zal zondagmiddag 4 november om 15.00 uur plaatsvinden op de R.K. Begraafplaats aan de Ceintuurbaan in Deventer m.m.v. de Schola. In de St. Nicolaaskerk in Schalkhaar is op die zondagmiddag om 16.30 uur een Eucharistieviering met pastoor Cornelissen en diaken Brinkhuis m.m.v. het Brugkoor. Na de viering is de zegening van de graven op het kerkhof van Schalkhaar. Iedereen is welkom om deze dagen mee te komen vieren en herdenken.