dinsdag, 4 oktober 2022

Kick-off ondernemersnetwerk ZP Deventer

DEVENTER – In Deventer start in de Gasfabriek een nieuw lokaal netwerk voor zelfstandige professionals: ZP Deventer. Het netwerk werkt op diverse manieren aan lokale en regionale belangenbehartiging en ontwikkeling van deze groeiende groep specifieke ondernemers.

Door de samenwerking met landelijk toonaangevende partijen, zoals ZZP Nederland, biedt ZP Deventer een onderscheidend concept. Een voor iedereen eenvoudig en toegankelijke professionalisering als ZP’er in Deventer. Er zal veel aandacht voor samenwerking zijn en voor het ontwikkelen en versterken van de eigen ondernemersvaardigheden.

Op dinsdag 13 november is de aftrap van ZP Deventer. Alle geïnteresseerden, en zeker alle zelfstandige professionals van Deventer zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden kan via www.zpdeventer.nl of via facebook.

error: Content is protected !!