SCHALKHAAR – 25 november was het dan eindelijk zover! Sinterklaas bracht samen met zijn Pieten een bezoek aan Schalkhaar. Vanaf Park Braband gingen ze met een stoet richting sporthal de Westenberg. Sinterklaas in de koets gevolgd door de Pietenband en alle andere Pieten. De stoet werd steeds groter naarmate ze de sporthal naderde. Tijdens het verhaal zaten de kinderen aandachtig te kijken en luisteren naar wat er gaande was. De hoofdpiet had het idee dat Sinterklaas ziek was, hij lag maar de hele tijd op bed. Echter was Sinterklaas helemaal niet ziek maar hij had een grote verrassing voor alle Pieten en alle kinderen. Sinterklaas is in de leer geweest bij DJ Piet om zelf te kunnen draaien tijdens de disco. Dit moest allemaal in het grootste geheim gebeuren. Gelukkig konden de kinderen een geheim goed bewaren en waren alle Pieten erg verrast op het moment dat Sinterklaas achter de draaitafel stond. Ook de Jazz groep van SVS Jazzdance was dit jaar weer van de partij. Zij lieten hun mooiste dansmoves zien aan alle kinderen en ouders uit Schalkhaar.

Nadat Sinterklaas heeft laten zien dat hij de draaitafel kon bedienen ging de DJ Piet verder met de Disco en ging Sinterklaas samen met de Pieten richting de kinderen om samen met de kinderen te dansen op de muziek en om natuurlijk op de foto te gaan.
Aan het eind van het feest kregen de kinderen nog wat lekkers en gingen ze voldaan naar huis.
Sinterklaas heeft een erg leuk feest gehad en ziet iedereen graag volgend jaar weer terug in Schalkhaar!
Vind u het ook zo belangrijk om zo een leuk kinderfeest in stand te houden? Zonder jullie kan hulp kan het niet! Wij zijn altijd op zoek naar commissieleden, collectanten, hulpouders op de zaterdag en zondag etc. Lijkt u dat wat? Aarzel dan niet en geef je op als vrijwilliger en help volgend jaar mee om weer net zo een feest neer te zetten voor de kinderen! Opgeven kan via sint@sintinschalkhaar.nl.

Vorig artikelVeel bekeuringen tijdens politie controles Deventer
Volgend artikelWeerbericht dinsdag door Erwin Hoogenboom