OKKENBROEK – Vrijdagavond 14 december is de jaarlijkse kerstmarkt in Okkenbroek. Goed bericht voor kou kleumers: het geheel speelt zich binnen af in dorpshuis ‘Ons Centrum’ dat voor die gelegenheid helemaal in kerstsfeer wordt gezet, waardoor men meteen al in de stemming komt!

Er staan bij binnenkomst kraampjes opgesteld met heel veel (kerst-)koopwaar en lekkernijen als oliebollen, warme worst en erwtensoep om mee te nemen.

Grote publiekstrekker is telkens weer het Rad van Avontuur met een enorm scala aan prijzen voor jong en oud. Én er komt een grote verloting met een pracht van een hoofdprijs! Dat kan allemaal tot stand komen dankzij de bijdrage van sponsoren! Van de opbrengst worden volgend jaar weer diverse activiteiten gehouden in het Noaberhuus en bij Cafe en Terras a La Monique. De kerstmarkt is geopend van 19.00 tot 21.30 uur.