Afsluitspektakel Deventer 1250 gaat niet door
Kerststal Broederenkerk blijft zich vernieuwen
10 december 2018
Jong GA Eagles verliest en mist plaatsing voor promotiepoule
10 december 2018

DEVENTER – Het afsluitspektakel van Deventer 1250 jaar gaat niet door. De organisatie had een twee- of driedaags evenement in gedachten met onder meer dans en een vuurshow. Het is geschrapt omdat er niet genoeg geld is.

Een teleurstelling? Nee, zo zou organisator Hein te Riele het niet willen noemen. “We hebben het afgelopen jaar zoveel moois georganiseerd rondom Deventer 1250 jaar. Veel kleinere evenementen konden niet doorgaan als we voor het dure sluitstuk hadden gekozen.” 

Hoe het afsluitspektakel er precies uit zou zien, was nog niet bekend. “We waren bezig met een project met een Franse dansgroep en een theaterperformance. Dat zou dan in het park of in de stad zijn, daar waren we nog niet uit”, vertelt Te Riele.  

Comments are closed.

error: Content is protected !!