DEVENTER – De Deventer Nieuwjaarsreceptie op woensdag 9 januari is dé gelegenheid om elkaar een gelukkig en gezond Nieuwjaar toe te wensen. Het jubileumjaar Deventer 1250 zal tijdens deze receptie op feestelijke wijze afgesloten.

De Grote of Lebuinuskerk is open vanaf 16.30 uur. Om 17.00 uur zal burgemeester Ron König de nieuwjaarsrede uitspreken. Daarna zal de Deventer Promotieprijs 2019 worden uitgereikt door wethouder Thomas Walder. Na afloop van de afsluiting van het jubileumjaar Deventer 1250 jaar is er de nieuwjaarsreceptie met een hapje en drankje tot 19:00 uur.

De Deventer Nieuwjaarsreceptie is er voor alle Deventenaren en voor iedereen die betrokken is bij Deventer. 
Kom ook en  luidt het nieuwe jaar feestelijk in!

Nieuwjaarsreceptie 2019 & afsluiting Deventer 1250 jaar
Grote of Lebuinuskerk, Grote Kerkhof 42
16:30 – 19:00 uur
Entree: gratis