Huub Obdeijn verontwaardigd over uitspraak in 2Doc
Snelheid Dorpsstraat in Diepenveen blijft voorlopig 50 km
11 januari 2019
Hyacinten voor stichting AYA in Deventer Ziekenhuis te koop
11 januari 2019

Screenshot TV fragment

DEVENTER – Er is ophef ontstaan na de uitzending van de 2Doc: De beveiligers. In de uitzending is een vergadering van beveiligers te zien, waarin het wordt gezegd: “In Nederland hopen we nog steeds dat we niet degene zijn die als eerste een aanslag krijgen op de Gay Pride, laat het dan Deventer op Stelten zijn of zo. Maar niet hier tijdens de Gay Pride”.

Huub Obdeijn, eigenaar van de Primera in de binnenstad, zette het fragment woensdagavond op Facebook. Daarna volgde vele verontwaardigde reacties. Veel mensen pleiten voor het ontslag van de beveiliger in kwestie.

Comments are closed.

error: Content is protected !!