DEVENTER – Tijdens de Deventer Uitvaart Inspiratiedagen eind 2018, was de Wensboom van het Vredehof Donatie Fonds aanwezig. Organisaties uit Deventer met een project, een wens of een idee rondom het overlijden, kon een kaartje in de boom hangen en kans maken op een donatie of subsidie om hun wens werkelijkheid te laten worden. Het Vredehof Donatie Fonds heeft twee aanvragen kunnen honoreren, en afgelopen week werden aan beide organisaties de cheque uitgereikt.

Humanitas Deventer ontving uit handen van Pedro Swier en Vera Bestebreurtje van Vredehof / Roelofs Uitvaartverzorging een cheque van € 1000,–. Humanitas kan mede door deze donatie de komende twee jaar een rouw café organiseren. Het rouw café wordt georganiseerd ‘Bij de Halte’ aan de Zwolseweg 190a in Deventer. Meer informatie over dit project kan opgevraagd worden via steunbijverlies.deventer@humanitas.nl

Op de foto naast Pedro Swier en Vera Bestebreurtje, Iris Ronnes, Maria Karsten en Harriet Groenwold van Humanitas Deventer.

Daarnaast ontving de Stichting Thuis Sterven afgelopen week eveneens een cheque van € 1000,– uit handen van Pedro Swier en Joke Beenakker van Vredehof Uitvaartverzorging. Hiermee kwam de wens uit om de vrijwilligers van de Stichting Thuis Sterven bij te scholen door middel van een in company training. Meer informatie over de Stichting Thuis Sterven is te vinden op de website www.thuissterven.nl.

Op de foto Pedro Swier en Joke Beenakker van Vredehof en Jeanien Versteegh en Mies Bijsterbosch van Stichting Thuis Sterven.

Het Vredehof Donatie Fonds helpt organisaties helpen. Het fonds verstrekt donaties of subsidies aan organisaties die zich bezig houden met de laatste levensfase en het overlijden van mensen.

Meer informatie op www.vredehof.nl