LETTELE – In Kulturhus de Spil is er elke dinsdag en donderdag Ontmoeten in Eigen Dorp (voorheen dagbesteding).

Vindt u het gezellig om dorpsgenoten te ontmoeten, een praatje  maken, een lekker kopje koffie/thee te drinken, een activiteit doen, een warme maaltijd te nuttigen of even de mantelzorger te ontlasten dan bent u van harte welkom in Kulturhus de Spil op dinsdag en/of donderdag vanaf 9.30 uur tot 13.30 uur.
Onder genot van lekker kopje koffie/thee kunt u even bijkletsen en na de koffie is er tijd voor een activiteit. Er zijn verschillende activiteiten zoals creatieve, spel , geheugen training, bewegen of u kunt naar buiten voor een natuur activiteit , er is voor elk wat wils.
Ook uw eigen ideeën of wensen voor activiteiten zijn welkom.

Wilt u eerst even een kijkje komen nemen dan bent u van harte welkom op de dinsdag of de donderdag vanaf 9.30 uur. U kunt zo bij ons binnen lopen, de koffie is klaar!

Voor informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Maria Aarnink Tel. (0 70)551349 Mail. mariaaarnink@live.nlof met medewerker welzijn van ZGR Irma Nijenkamp Tel.0633872682 Mail. i.nijenkamp@zgr.nl

Gezocht: Vrijwilligers voor Ontmoeten in Eigen Dorp voor de dinsdagochtend.

Ontmoeten in Eigen Dorp is op zoek naar vrijwilligers voor de dinsdagmorgen van 8.30 uur tot 13.30 uur.
Wilt u iets voor de gemeenschap betekenen of lijkt het u leuk en gezellig om samen met de deelnemers er een gezellige ochtend van te maken en activiteiten te ondernemen? Dan komen we graag met u in contact!

Voor informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Maria Aarnink (0570) 551349 of per mail: mariaaarnink@live.nl

U mag  gerust even binnen wandelen op de dinsdagochtend om een kijkje te komen nemen.

Vorig artikelNieuwbouwwoningen Kapelweide Lettele door Nikkels
Volgend artikelWeerbericht vrijdag door Erwin Hoogenboom