DEVENTER – Good2beyou is er voor vrouwen die in een medisch behandelingstraject tegen kanker zitten of deze nog moeten ondergaan. Tijdens de behandeling loop je vaak tegen allerlei bijwerkingen aan. Je huid wordt gevoeliger en fletser. Haar, wimpers en wenkbrauwen kunnen dunner worden of helemaal uitvallen. Geestelijk en lichamelijk is het pittig. Het kan je onzeker maken over jezelf en je uiterlijk.

Good2beyou werkt samen met het Kenniscentrum Oncologie te Deventer, wil je een steuntje in de rug bieden tijdens deze periode door kosteloos workshops ‘Make-up & Haar’ te organiseren. Een moment, speciaal voor jou, om jou weer te laten stralen.

De workshops beginnen om 10:00 uur en eindigen rond 12:00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden en je gaat naar huis met een leuke goodiebag. Deelnemers van de workshop krijgen uitleg over uiterlijke verzorging. Hoe verzorg ik mijn huid en haar? Draagadvies voor een eventueel haarwerk of het dragen van mutsjes/sjaals. Make-up tips en tricks. Hoe maak ik mij op? En tips over hoe om te gaan met de bijwerkingen van een medische behandeling.

Eerst volgende workshop: Woensdag 27 maart
Tijdstip: 10:00 – 12:00 uur
Locatie: Kenniscentrum Oncologie Brederodelaan 41 Deventer
Aanmelden kan via: www.good2beyou.nl

Vorig artikelWegwerker komt om tijdens werkzaamheden A1
Volgend artikelMcDonald’s Deventer gaat de strijd aan tegen zwerfafval