EEFDE – Het mooie weer is begonnen en voor de ware kampeerliefhebber begint het dan weer te kriebelen; het kampeerseizoen is weer in aantocht. Bij Caravancentrum Berkenbosch, centraal geleden in de stedendriehoek en op 10 auto-minuten van Deventer, vindt daarom op 2e Paasdag  de Paasshow plaats. Vrijwel alles is aanwezig voor kampeerliefhebbers en het is daarom zeker de moeite waard een kijkje te nemen aan de Zutphenseweg 98.

Kampeerwinkel
Naast de demonstraties zijn er caravans te bewonderen, net als tenten, campers en allerhande kampeerbenodigheden. Dit kan tijdens de Open Dag van 22 april, maar ook tijdens reguliere openingstijden. Het caravancentrum heeft namelijk een riante kampeerwinkel in het pand gehuisvest. “Wij willen een compleet aanbod leveren. Van het onderhoud van de caravan tot vele accessoires; wij regelen het!”, aldus Rik, verkoper bij Berkenbosch. Hierbij duidt hij vooral op het belang van goed onderhoud. “Wat veel mensen niet weten is dat veel verzekeraars onderhoud aan de caravan verplichten.”

Over Berkenbosch
Caravancentrum Berkenbosch in Eefde levert nieuwe en gebruikte caravans van diverse merken, verzorgt het onderhoud – ook van campers – en in de kampeershop kunnen klanten allerlei artikelen vinden om de vakantie compleet te maken. www.caravancentrumberkenbosch.nl

Vorig artikel4 mei herdenking in Okkenbroek
Volgend artikelWat is er zondag 14 april allemaal te doen in Deventer