SCHALKHAAR – De gemeente gaat de geplande wegwerkzaamheden op en bij de Oerdijk in Schalkhaar tussen Vosmanskamp en het Overijssels Kanaal in de periode van 23 april t/m 10 mei uitvoeren. Dit betreft 2 werkzaamheden die gecombineerd worden uitgevoerd:

  1. Het wijzigen van het huidige fietspad langs de Oerdijk tussen Groot Wielens en Kanaaldijk-West deels naar een voetpad en deels naar een betonfietspad
  2. Het aanbrengen van 2 asfaltdrempels (bij de komgrens en tussen Vosmanskamp en Groot Wielens) en het aanbrengen van grasbetonstenen langs de rijbaan tussen Vosmanskamp en Groot Wielens.

Tijdens deze werkzaamheden zullen fietsers tussen Groot Wielens en Kanaaldijk-West gebruik moeten maken van de rijbaan. Om dit zo veilig mogelijk te doen is besloten om de Oerdijk tussen de N348 en Groot Wielens af te sluiten voor het doorgaande autoverkeer. Dit verkeer wordt omgeleid via de Nico Bolkesteinlaan en de Spanjaardsdijk. Er is bewust gekozen voor de periode na Pasen omdat er dan i.v.m. de meivakantie minder fiets- en autoverkeer zal zijn.

Vorig artikelDeventer drukkerij Roto Smeets vraagt uitstel van betaling aan
Volgend artikelDoffe dreun voor GA Eagles 5-2