Werkhoven verlaat Go Ahead Eagles per direct
Weerbericht maandag door Erwin Hoogenboom
6 mei 2019
Spoorbrugtrap krijgt bijzondere schildering
6 mei 2019

Foto Tilbo

DEVENTER – Givan Werkhoven vertrekt per direct bij Go Ahead Eagles. De spits had nog een contract tot de zomer van 2020. Sinds eind maart, vlak voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente, werd Werkhoven uit de selectie gezet bij Go Ahead EaglesSindsdien trainde hij apart van de groep met assistent-trainer Marco Heering.

De Deventer ploeg was al enige tijd in gesprek met de 21-jarige aanvaller over een ontbinding van het contract. Afgelopen weekend ging Werkhoven akkoord met een directe contract ontbinding. De disciplinaire schorsing was voor Werkhoven de vierde in anderhalf jaar tijd.

Comments are closed.

error: Content is protected !!