Sinterklaas commissie tekent contract voor Sinterklaas krant
Programma voorbereiding GA Eagles seizoen 2019/2020
5 juni 2019
Tot de middag geen treinen tussen Deventer en Apeldoorn
5 juni 2019

FOTO: MBS

DEVENTER – Ieder jaar in november valt de officiële Deventer Sinterklaas puzzel krant in heel gemeente Deventer op de deurmat. Vorig jaar zocht de Sinterklaas commissie Deventer naar een uitgever die hun krant wilde uitgeven. Mediaburo Schoppema werd hiervoor benaderd. De samenwerking beviel de stichting en de uitgever zo goed, dat de commissie de uitgave voor de aankomende 5 jaar heeft onder gebracht bij de Deventer uitgever. Dinsdag 04 juni tekenden Jan Webbink van de Stichting Algemene Deventer Sinterklaas Commissie en Jeroen Schoppema het contract. In november valt de officiële Sinterklaas krant weer op de deurmat

Comments are closed.

error: Content is protected !!