Vierde editie biljarttoernooi Zuidleo DOS
Wederom poging tot inbraak in Schalkhaar
27 juni 2019
Restaurant review: culinair genieten bij restaurant ‘t Arsenaal
27 juni 2019

BATHMEN – Donderdag 11 tot en met zondag 14 juli organiseert Zuidleo DOS voor de vierde keer op rij het Open Air Biljartoernooi in het weiland tussen de koeien. Voor de tweede keer op rij wordt aansluitend het feest Zuidloolands georganiseerd op zaterdag avond. Kortom, deze vierde editie belooft de mooiste tot nu toe te worden!

Zondag middag

Op zondag organiseren wij aansluitend weer een gezellige middag voor ouderen. Met trots mogen wij dit jaar naast het spelen van de befaamde biljartfinales Brook Duo verwelkomen. Om 13:00 uur zal het duo aftrappen in de tent (Blankenadijk 1 te Bathmen). Tijdens deze middag is ieder van harte welkom om onder genot van een hapje en een drankje Brook Duo en spannende partijen biljart te komen aanschouwen. Entree is zoals altijd vrij van kosten. Na afloop van de finales zal de middag en avond worden afgesloten met een spetterend optreden van Johnny and the Gangsters of Love, spelend vanuit hun eigen Cadillac.

Zuidloolands zaterdag avond

De tweede editie van Zuidloolands belooft weer een daverend succes te worden. Dit jaar mogen wij met trots optredens aankondigen van Gust en LivinÕRoom onder muzikale begeleiding van DJ Sander Scheperman. Wij durven wel met zekerheid te stellen dat dit weer een mooi feestje gaat worden!

Donderdag en vrijdag

Uiteraard hebben wij er voor gezorgd dat jij je op de donderdag en vrijdag niet hoeft te vervelen. Na afloop van de biljartwedstrijden zal onder het genot van een hapje en drankje op donderdag BennieÕs Platenbonanza en op vrijdag Bastard Suuker je van entertainment voorzien.

 

 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar www.zuidleodos.nl of onze gelijknamige facebookpagina.

 

Comments are closed.

error: Content is protected !!