Het is zomerstop, ook voor Drtv. In de komende periode zenden wij schitterende reportages, documentaires en beelden uit de oude doos uit! Kortom, een zomer om voor thuis te blijven! Ook op de radio hanteren wij in de maanden juli en augustus een aangepaste zomerprogrammering waardoor een aantal wekelijkse programma’s tijdelijk niet worden uitgezonden.  Het gaat hierbij voornamelijk om nieuws & actualiteiten programma’s en talkshows. Als u op de tab “radio” klikt, vervolgens op “programmering radio” en daarna uw favoriete programma kiest staat bij de informatie aangegeven of er sprake is van een zomerstop en tot hoelang deze duurt. Diverse radio programma’s gaan gewoon door.

Ook de Drtv redactie kent gedurende de vakantiemaanden juli en augustus aangepaste openingstijden. Wij zijn gedurende deze periode aanwezig op maandagen, woensdagen en vrijdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Vanaf maandag 2 september is ons kantoor weer wekelijks gedurende alle werkdagen geopend en kunt u weer genieten van de gebruikelijke programmering.