Magneetvissers vinden bom uit Tweede Wereldoorlog in IJssel
Lichaam gevonden in kanaal bij Schalkhaar
30 juli 2019
Stiho neemt Filippo over waaronder vestiging Deventer
30 juli 2019

FOTO: Dennis Versluis

DEVENTER – Magneetvissers hebben maandagavond een bom uit de Tweede Wereldoorlog in de IJssel bij Deventer gevonden. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) van de Landmacht gaat het explosief onschadelijk maken.

De bom werd gevonden door een groepje magneetvissers dat vorige week een vliegtuigbom uit de Tweede Wereldoorlog bij de Lonnekerberg vond. Toen hoopten ze nog dat hun volgende vangst minder gevaarlijk zou zijn.

Dit is levensgevaarlijk. We willen dan ook andere magneetvissers hiervoor waarschuwen”, vertelt magneetvisser Dennis Versluis. (Bron RTV Oost)

Comments are closed.

error: Content is protected !!