Stiho neemt Filippo over waaronder vestiging Deventer
Magneetvissers vinden bom uit Tweede Wereldoorlog in IJssel
30 juli 2019
Weerbericht woensdag 31 juli
31 juli 2019

FOTO: Filippo.nl

DEVENTER – De Stiho Groep (Stichtse Houthandel uit Nieuwegein) wil de activiteiten van Bouwcenter Filippo inlijven, meldt houtwereld.nl. De overdracht behelst zes bouwmaterialengroothandels waaronder in Deventer. Ook vier showrooms voor keukens, badkamers waarvan er één in Deventer vallen onder de transactie.

De activiteiten worden binnen De Stiho Groep voortgezet en krijgen een belangrijke plek in de organisatie. Beide groothandels zijn aangesloten bij inkoopcombinatie Veris Bouwmaterialengroep.

De oprichtersfamilie Filippo brengt met deze stap haar zes vestigingen, vier showrooms en ongeveer 120 medewerkers onder bij De Stiho Groep, eveneens een familiebedrijf. De nieuwe eigenaar versterkt hiermee zijn netwerk en expertise in keukens, sanitair en tegels.

De aandelenoverdracht is gepland in het najaar, na het verkrijgen van alle benodigde goedkeuringen.

Comments are closed.

error: Content is protected !!