DEVENTER – In winkelcentrum Boreel krijgen bezoekers deze zomervakantie een speciale mogelijkheid om lekker af te koelen. Afgelopen zaterdag vond de eerste Zomerse Zaterdag plaats, waarbij verschillende wateractiviteiten waren georganiseerd. Zo konden bezoekers levend sjoelen, sponzengevechten houden en springen op springkussens. Daarnaast werd er op de bakfiets rondgegaan om iets verkoelends uit te delen. En na al dit waterplezier werden speciale Boreel handdoeken uitgedeeld, zodat iedereen zich goed kon afdrogen.

Op zaterdag 10 en 24 augustus beleef je wederom waterpret in Boreel. Speciaal om lekker af te koelen, vind je op deze dagen onder anderen aqua balls, waterpistolengevechten en een buikschuifwedstrijd! De activiteiten vinden plaats op het Boreelplein en in de Kazernetuin van 12.00 – 16.00 uur.

Programma

Zaterdag 10 augustus: aqua ballenbak, waterpistolen battle en springkussen

Zaterdag 24 augustus: buikschuiven, waterpistolen battle en springkussen