Colmschate – Met ingang van maandag 2 september organiseert Bridgeclub Daventria 1 x per 2 weken van 13.30 – 16.30 uur een bridgemiddag op de maandag bij ’t Hof van Colmschate, Holterweg 104 in Colmschate

De locatie beschikt over een ruime gratis parkeerplaats. De competitie bestaat uit een aantal zittingen waarbij na 4/5 middagen promotie/degradatie plaatsvindt. Op maandagmiddag worden er 6 rondes van 4 spellen gespeeld.

U bent van harte welkom om vrijblijvend 2 keer te komen bridgen bij onze gezellige club, voordat u besluit om lid te worden. Bij een lidmaatschap bent u tevens lid van de Bridgebond. Het voordeel hiervan is dat u maandelijks gratis het bridgeblad ontvangt met allerlei leuke tips. Tevens kunt u de volgende dag de uitslag op de computer zien hoe u heeft gespeeld.

Bridget u liever ’s avonds? Dat kan ook!!

We bridgen op dezelfde locatie op iedere woensdagavond. We starten dan om 19.30 uur. De openingsdrive vindt plaats op 04-09. De competitie begint op 11-09, aansluitend aan de algemene ledenvergadering. Gedurende het jaar kunt u meedoen aan verschillende bridgedrives, zoals de Sinterklaas-, Kerst- en Paasdrive met leuke prijzen en lekkere hapjes.

Dus bent u op zoek naar een gezellige bridgeclub in Deventer, dan bent u van harte welkom bij bridgeclub Daventria.  Wij spelen iedere woensdagavond om 19.30 uur en 1 x per 2 weken op maandagmiddag om 13.30 uur bij ’t Hof van Colmschate, Holterweg 104, 7429 AH Colmschate. U kunt 2 keer vrijblijvend komen bridgen, voordat u besluit om lid te worden.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Simone Heijting, simone.heijting@ziggo.nl of 06-30340458.

Vorig artikelOptreden Blended-5 in de muziekoepel Nering Bögel
Volgend artikel600ste Sport Live aanstaande vrijdag op Deventer Radio 107.3 fm