Mama´s Mojo in muziekkoepel op de Worp
EHBO vereniging Colmschate zoekt deelnemers voor EHBO cursus
10 september 2019
Onderhoud asfalt Van Oldenielstraat en omgeving van start
10 september 2019

DEVENTER – Een coverband die net dat beetje anders doet! Nummers die je even vergeten was maar toch heel goed kent. Mama’s Mojo speelt juist deze nummers, en uiteraard laten wij de klassiekers niet helemaal links liggen. Mama’s Mojo kan ook een geheel uniek Live muziek quiz verzorgen. Bij interesse, vraag er naar!

Met nummers van toen en nu, een verrassende mix, uit de jaren 80 en 90 en zeker ook vanaf 2000 tot recent. Denk o.a. aan INXS, Simple Minds, U2, Pink, Herman Brood, Rolling Stones, Golden Earring, Live, No Doubt, David Bowie, Genesis, Eagles en The Scene.

Mama’s Mojo beschikt over eigen PA en licht installatie en bestaat uit 5 ervaren muzikanten: Zangeres Ciska Bruil, gitaristen Jan-Willem Huiskamp en Michel Zevenhuizen.  Bassist Erik van de Ven, en Rob Braam op drums. Een band met een nuchtere mentaliteit en uitstraling van, “niet lullen maar spelen”

Enthousiast en Nieuwsgierig geworden? Of wil je meer informatie?

Check onze facebook pagina of Bel, mail of app ons!!!! 06-19684480

mamasmojo@mail.com

Comments are closed.

error: Content is protected !!