DEVENTER – Stichting Villa Voorstad moet helaas mededelen dat zij per 1 januari 2020 hun pand aan de Bierstraat 52 gaan verlaten. Hiermee sluiten zij een tijdperk van bijna 4 jaar Villa Voorstad aan de Bierstraat af. De deuren voor bezoeker/organisaties en wijkbewoners zijn geopend tot 1 december 2019.

Vanaf maart 2016 hebben zij met veel plezier het gehuurde pand aan de Bierstraat 52 betrokken. Zij hebben hier lief en leed kunnen delen en hebben vele activiteiten binnen de wijk Voorstad waar kunnen maken. Villa Voorstad heeft mensen geprikkeld en gemotiveerd, en hebben dit met alle liefde gedaan.

Stichting Villa Voorstad Deventer blijft bestaan en zal haar werk blijven voortzetten in kleinere/sobere vorm zonder locatie.  Wel zijn ze al druk bezig met het zoeken naar een kleinere locatie. Het liefst in de wijk Voorstad Oost.

Bij dezen willen zij namens het bestuur en de vrijwilligers, alle relaties, organisaties en bezoekers/wijkbewoners bedanken voor de afgelopen 4 jaar.