DEVENTER – Alle 3 de kamers bevatten een ontsnappingsspel waarbij de adrenaline gegarandeerd vrijkomt en je je teamleden, vrienden, collega’s of familie beter leert kennen. De kamers bevatten raadsels, opdrachten en puzzels. In de Rooms vind je de aanwijzingen die jullie nodig hebben om het mysterie op te lossen en uiteindelijk te ontsnappen. Maar dit is zeker niet eenvoudig!

Het Student Lab is een spannende kamer waar een student een medicijn ontwikkelt, maar na verschillende tests mag hij van de universiteit geen proefpersonen meer betrekken. Help jij hem? Student Lab is al te boeken van 2 tot 6 personen. In de Art Escape werkt Berend, tot voor kort samen met zijn vrouw. Berend begint zich de laatste tijd steeds vreemder te gedragen, zeker sinds de vermissing van zijn vrouw. Wij missen haar ook. Kun jij achterhalen waar ze is gebleven? De Art Room is vanaf 5 tot 12 personen. In de Agatha Room denk je dat het draait om een gezellig kopje thee met een lieve oude dame. Niets blijkt echter wat het is. Ga kijken met 5 tot 10 personen waarom Geoffrey nooit meer terug is gezien.

Je huurt alle Escape Rooms Deventer exclusief voor 60 minuten, je wordt dus opgesloten met jouw gezelschap. Ben je met een grotere groep? Boek dan de kamers in combinatie met het Koffer-Game spel of een gave schilderworkshop! Ook is het mogelijk om een andere combideal te sluiten.

Vraag naar alle mogelijkheden bij Escape Room Deventer, Sint Olafstraat 5A, 06 24157177 of info@escaproomdeventer.nl.

Vorig artikelGemeente Deventer eist roetveegpieten bij Sinterklaasintocht
Volgend artikelTraplift spreekuur bij Zorgcomfort Deventer