WILP – Het kerstseizoen start bij Tuinland Wilp dit jaar al op dinsdag 22 oktober. Om 18.30 uur vindt in de vestiging Tuinland-Wilp de spectaculaire opening plaats van de Kerstshow. Elk jaar trekt dit evenement duizenden bezoekers per winkel. Dit jaar is de show nog mooier, gekker en extravaganter dan de voorgaande jaren. Thema’s dit jaar zijn onder andere: Natuur, Classic, IJs en Floraal.

De Kerstshow wordt in elke winkel om 18.30 uur tegelijkertijd op een opzienbarende manier geopend. Het is een bijzondere show met zes sprookjesachtige kerstkamers waarbij je je in een complete droomwereld waant. De voorbereidingen zijn 11 maanden geleden al begonnen en in 7 weken hebben de 4 Tuinland winkels een volledige kerstmetamorfose ondergaan. “Dit jaar is de show nog mooier, gekker, en extravaganter dan voorgaande jaren”, zegt Dianna Bekking van het creatieve team. “Een bezoek aan de Tuinland-winkel is vanaf 22 oktober een ware kerstbelevenis en voor veel mensen een dagje uit”.

Benieuwd naar de laatste kersttrends? Kom dan op 22 oktober naar de opening van de kerstshow en je bent als eerste op de hoogte. Kaarten zijn te koop via de website www.tuinland.nl

Vorig artikelIedereen Actief zoekt supporters!
Volgend artikelColumn Marcel Schoemaker: Kiespijn