BATHMEN/LETTELE – Op zaterdag 30 november wordt de Koerkamp wandeltocht voor de 23e keer gehouden. Mogen wij u begroeten bij deze mooie wandeltocht?

De organisatie heeft prachtige wandelingen voor u uitgezet. De tochten voeren u door het mooie Sallandse coulisselandschap. U kunt genieten van mooie ‘doorkijkjes’, weilanden, bossen, houtwallen en heggen. De routes lopen over bospaden en gaan over zowel verhard als onverhard terrein.

Inschrijven en starten kan bij café-Restaurant De Koerkamp Bathmenseweg 18 te Lettele.

Er kan 5, 10, 15 of 25 kilometer worden gewandeld. Als u 25 km gaat wandelen kunt u starten van 9 tot 11 uur. Gaat u één van de andere afstanden wandelen dan kunt u starten tot 12.00 uur. Houdt u er wel rekening mee dat u voor 16.00 uur gefinisht moet zijn, want dan sluit het startbureau.

De kosten van deelname bedragen € 4,– per persoon. Leden van KWBN ontvangen op vertoon van hun lidmaatschapspas, op het inschrijfgeld een korting van: € 1,-.

Het is de laatste keer dat DOCA (Deventer Oost Club Activiteiten) de Koerkamptocht voor u organiseert. De organisatie van deze tocht en de Rododendrontocht wordt in 2020 overgenomen door de Stichting Bathmen Promotie.

Meer informatie is te vinden op www.Bathmen.nl en op www.wandel.nl.