Oliebollenactie Muziekvereniging Sempre Crescendo, Diepenveen
Weerbericht vrijdag 29 november
29 november 2019
Geen extra beveiligingsmaatregelen bij intocht Sinterklaas
29 november 2019

Foto: Harry Mulder

DIEPENVEEN – De leden van Muziekvereniging Sempre Crescendo gaan op zaterdag 7 december op pad om in Diepenveen versgebakken oliebollen te verkopen. Het bakken begint al vroeg in de ochtend en vindt plaats volgens een traditioneel recept, dat al decennialang bij de vereniging in gebruik is. Voor het bakken van de oliebollen mag de muziekvereniging ook nu weer gebruik maken van de werkplaats van het voormalige loonbedrijf Olthof aan de Randerstraat in Diepenveen.

Vanaf 10.00 uur gaan de leden het dorp in voor de verkoop. Behalve huis-aan-huis zijn de heerlijke, verse oliebollen tevens te koop aan de kraam voor Albert Heijn aan de Dorpsstraat en bij Boomkwekerij en Tuincentrum Gooiker aan de Wechelerweg. Ook de bewoners van Woon- en Zorgcentrum Sparrenheuvel in Diepenveen worden niet vergeten en krijgen tijdens het koffie drinken in het verzorgingstehuis een versgebakken oliebol aangeboden.

Comments are closed.

error: Content is protected !!