Kerstmarkt bij de Parabool in Schalkhaar
Deventer echtpaar Suzanne en Hans Koene 1 jaar La Chouette in Frankrijk
30 november 2019
Sinterklaas aangekomen in Deventer, bekijk de video
30 november 2019

FOTO Alex Schokker

SCHALKHAAR – 11 en 12 december is het al weer zover, bij de Parabool aan de Oerdijk in Schalkhaar zal er flink kerst worden gevierd. Alles is overdekt en een verwarmd terras met heerlijke vers gebakken kniepertjes, voor de jeugd zal er volop activiteiten zijn zoals broodbakken bij de vuurkorf.

Er zullen deze dagen ook kerstbomen in de verkoop gaan, en er zijn weer leuke kerst artikelen op de kerstmarkt te koop. Optredens zijn er van de Bekezangers uit Bathmen en de Hanzezangers uit Deventer zullen optreden. Gezelligheid genoeg voor het publiek.

Comments are closed.

error: Content is protected !!